El Nostre Arxiu Fotogràfic

Els arxius catalans amb més seguidors a les xarxes socials

El passat 20 de setembre vaig publicar la darrera actualització del rànking per nombre de seguidors dels arxius o entitats relacionades amb el món de l’arxivística catalana a les xarxes socials. Avui, gairebé 6 mesos després, apareix una nova actualització una mica més completa del mateix.

En aquesta ocasió us trobareu amb una galeria de fotografies que us permetrà accedir a les imatges en bona qualitat. Concretament, us trobareu dues imatges; el rànking habitual per seguidors totals i aquesta vegada, com a gran novetat, un gràfic on trobareu el nombre de seguidors total segmentat per xarxes socials. Per tant, amb aquesta segona imatge podreu observar de quines de les tres xarxes socials que s’han vingut analitzant sempre, “Twitter, Facebook i Instagram”, provenen aquests seguidors totals.

Aspectes a destacar d’aquest nou rànking respecte al del setembre passat:

  • Apareixen entitats noves com; l’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro en haver passat el seu perfil privat de Facebook a pàgina o l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents.
  • Gran creixement d’Arxivers sense Fronteres i de l’Arxiu Nacional de Catalunya. Així com també del Grup d’Arxivers de Lleida en haver passat també el seu perfil privat de Facebook a pàgina.
  • Els tres primers perfils del rànking són centres, entitats o marques online que es centren en les fotografies. La resta del rànking el completen centres d’arxiu, associacions i una marca online.
  • El líder indiscutible del arxius catalans a les xarxes socials segueix sent l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.
  • La resta de centres d’arxiu o entitats es manté i continua creixent a bon ritme, fet que permet que els arxius catalans estiguin cada cop més i més presents en la web 2.0.

Adrián Cruz Espinosa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2018 El Nostre Arxiu Fotogràfic

Autor Anders Norén