El Nostre Arxiu Fotogràfic

Crowdfire: una bona APP per gestionar el perfil de Twitter d’un arxiu

Avui us presento una aplicació molt útil per gestionar el vostre perfil de Twitter anomenada Crowdfire. Una aplicació que podreu descarregar tant al Google Play d’Android com a l’App Store d’IOS.

Amb aquesta aplicació podrem trobar nous seguidors interessants, detectar usuaris inactius o fins i tot saber quins usuaris ens han deixat de seguir. És una aplicació molt recomanable per gestionar el nostre perfil de Twitter i augmentar el nombre de seguidors. En concret, cal destacar que és una aplicació que ja utilitzen més de 9 milions d’usuaris i això ve donat, sens dubte, pel fet de ser una de les aplicacions gratuïtes més potents en quant a gestió de xarxes socials. Crowdfire presenta múltiples funcions, aquí en detallo les que ens poden ser de més utilitat a l’hora de gestionar el perfil d’un centre d’arxiu:

  • No seguidors: Ens permet saber quins perfils, ja siguin a nivell individual o institucional, seguim i no ens segueixen a nosaltres. Aquesta funció de Crowdfire és molt bona, ja que no serveix de res seguir a tothom si a nosaltres no ens segueix ningú. Val més seguir a aquells que ens segueixen que a perfils que mai interactuaran amb nosaltres.
  • Fans: En aquesta funció podrem conèixer aquells perfils que ens segueixen i que en canvi nosaltres no seguim. Seguint amb el fil discursiu, aquesta funció és vital per tenir un perfil molt més actiu. És convenient seguir a aquells perfils que ens segueixen i que semblen interessants. No cal en cap cas seguir a tothom automàticament.
  • Seguidors que t’han deixat de seguir recentment: Aquesta funció és molt bona per conèixer aquells perfils que han deixat de seguir-nos i que per tant han perdut l’interès per la nostra institució o no els hi sembla interessant allò que publiquem. Una vegada ens han deixat de seguir és important analitzar si nosaltres seguim aquests perfils o no, si ens han deixat de seguir i no es tracta d’un perfil interessant per la nostra institució el millor és deixar-lo de seguir també, ja que com deiem és la millor opció per aconseguir un perfil amb un alt grau d’interacció.
  • Copiar seguidors: Aquesta és una funció molt útil quan obrim un perfil, ja que ens permet veure els seguidors més actius d’altres perfils i seguir-los. És a dir que podríem per exemple veure els seguidors actius de l’Associació d’Arxivers · Gestors de documents de Catalunya o de l’Arxiu Històric de Girona i seguir els seus seguidors més actius. D’aquesta manera ens apropem a un públic que ja mostra cert interès pel nostre sector.
  • Missatges directes de benvinguda: Mitjançant aquesta funció cada vegada que algú ens segueixi rebrà un missatge privat nostre. Aquesta funció no aconsello utilitzar-la ja que molt probablement la persona que ens segueixi s’ho pot prendre com un missatge “spam” i ens guanyarem que ens deixi de seguir al moment. Amb tot, pot ser interessant si anem canviant aquest missatge periòdicament i en comptes d’una salutació incloguem un missatge promocional d’algun acte, de manera que sembli més personalitzat.
  • Proper: Aquesta funció ens permet trobar seguidors per proximitat o per paraula clau. Si gestionem el perfil d’un arxiu, per exemple de Sant Feliu de Guíxols, ens pot interessar primer de tot trobar usuaris a Twitter del nostre municipi.

 

Adrián Cruz Espinosa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2018 El Nostre Arxiu Fotogràfic

Autor Anders Norén